Regisztráció Elfelejtett jelszó
Pillanatnyilag egyetlen terméket sem tartalmaz
Könyvek és letölthető e-bookok magyar és angol nyelven
KÜLSŐ-BELSŐ GAZDAGSÁG
Avagy pénzügyeink a személyiségünk tükrében
Szerző: Dr. Mihály Nikolett
Kiadás éve: 2015
Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akiket érdekel, hogy a személyiség érettsége, illetve gazdagítása miként befolyásolja az anyagi jólétet. A könyvben választ kaphatnak arra, hogy milyen belső feltételek szükségesek ahhoz, hogy megvalósuljon az anyagi biztonság (ami egy elég relatív fogalom) és ezzel együtt egy általános jólét érzet – ami ugyancsak személyfüggő. Kövezzenek meg, de főként nem saját tapasztalatokból merítettem, hanem tudományos eredményeket „fordítottam le” hétköznapi nyelvre, csak itt-ott fűszerezem meg ezeket saját élményekkel, illetve másokkal megtörtént esetekkel. Ez tehát nem egy receptkönyv, mely részletes leírást ad, hogy „mit tegyünk, hogy gazdagok legyünk”, s ha valaki pontosan teljesíti a „házi feladatot” egy éven belül svájci bankszámlát nyithat. Inkább csak útmutatást nyújt lehetőségeink kiaknázásához.
2.300 Ft
The Practice of Economic Psychology
Szerző: Dr. Mihály Nikolett
Kiadás éve: 2015
A könyv elsősorban azoknak készült, akik érdeklődnek a gazdaságpszichológia gyakorlati részei iránt. Szó van benne többek között a korrupcióról - annak pszichológiai hátteréről; az identitás és abból fakadó hasznosság kapcsolatáról, a tőzsdei befektetés pszichológiai mozgatórugóiról és a pénzügyi attitűdről. Mivel számos helyen kutatási eredmények részletes leírását is magában foglalja a szöveggyűjtemény, főként a tudományos irodalomban jártas olvasóknak ajánlom a könyvet.
2.300 Ft
Gazdaságpszichológia
Közgazdász Hallgatóknak
Szerző: Mihály Nikolett
Kiadás éve: 2018
Ha röviden akarjuk megfogalmazni a gazdaságpszichológia lényegét, akkor azt mondhatjuk, hogy az ember gazdasági viselkedésével foglalkozik; összefüggésbe állítva az egyéni sajátosságokat, a környezeti tényezőket és a gazdasági életben hozott döntéseket, valamint azok hatásait. A pszichológia alkalmazási területei között különleges szerepet képvisel, hiszen közgazdaságtani ismereteket kombinál az ember működésmódjára vonatkozó megállapításokkal. A könyv elsősorban azokat az alapkutatási eredményeket és alkalmazási területeket mutatja be, melyek a mindennapi gazdasági döntések során hasznosak lehetnek. Elsősorban tankönyv, de ismeretterjesztő jellege miatt, bárki haszonnal forgathatja, aki kíváncsi a gazdasági életet átszövő pszichológiai mechanizmusokra.
2.300 Ft
ÁSZF Szerzői és adatvédelmi nyilatkozat
Pay with PayPal, PayPal Credit or any major credit card
Bankszámla: 10402647-75565151-49501031 K&H