Regisztráció Elfelejtett jelszó
Pillanatnyilag egyetlen terméket sem tartalmaz

Szerzői és adatvédelmi nyilatkozat

A Honlapon található tartalom Dr. Mihály Nikolett (továbbiakban jogosult) kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Erre tekintettel a jogosult fenntart minden olyan jogot – így különösen a tulajdonosi, a szerzői és egyéb jogi védelem alapján fennálló jogait – amelyet kifejezetten nem ruházott át.

Eltérő megállapodás hiányában a Honlapot, annak tartalmát, a Honlapon elérhető szolgáltatásokat és adatbázisokat, az azokból származó adatokat, információkat:

Amennyiben Ön a saját honlapján a Honlapra (vagy annak bármelyik elemére) mutató linket kíván elhelyezni, illetve a Honlapot vagy annak meghatározott részét, elemét más honlapba kívánja beágyazni, azt kizárólag a jogosult előzetes írásbeli hozzájárulásával, az abban meghatározott feltételek szerint teheti meg.

A Honlap esetében a jogosult mindenfajta felelősségét teljes mértékben kizárja.

A jogosult teljes mértékben kizárja a felelősségét a jogszerűtlen, rendeltetésellenes, szakszerűtlen felhasználásért és az abból eredő kárért.

A felhasználására vonatkozó rendelkezések megsértése polgári jogi és büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

Ön a Honlap látogatásával a felelősség korlátozására, illetve kizárására vonatkozó rendelkezéseket –kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja.

Előre utalásos megrendelés esetén az átutalás megtörténte után kerül kipostázásra a megrendelt tétel.
Bankszámla: 10402647-75565151-49501031 K&H

ÁSZF Szerzői és adatvédelmi nyilatkozat
Pay with PayPal, PayPal Credit or any major credit card
Bankszámla: 10402647-75565151-49501031 K&H